• Houtrot reparatie laten verzorgen door experts

 • Menig jaren ervaring met de reparatie van houtrot

   

  Houtrot reparatie? Voor houtrot reparatie met behulp van een coating kunt u terecht bij Spierings Spuitwerken. Wij kunnen op vakkundige wijze reparaties uitvoeren. Door uw gevel grondig te reinigen en te voorzien van een beschermende coating, kan de reparatie op relatief goedkope wijze worden uitgevoerd. Na de houtrot reparatie is de gevel beschermd tegen onder meer mossen, algen, schimmels en ander hardnekkig vuil.

  Spierings Spuitwerken zorgt voor een professionele houtrot reparatie

   

  Niet alleen kunt u bij ons terecht voor houtrot reparatie en –preventie, maar ook het onderhoud van uw gevel kunnen wij op professionele wijze voor u verzorgen. Het is belangrijk uw gevel na de reparatie goed te laten onderhouden door een vakkundig bedrijf. Hierdoor voorkomt u dat de gevel binnen relatief korte tijd opnieuw toe onderhevig is aan verval en bespaart u dus geld. Wij hebben meerdere jaren ervaring in het verzorgen van woningen en bedrijfsbouw, dus aarzel niet om onze expertise in te zetten. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen materialen, zodat wij nog efficiënter en voordeliger te werk gaan. Milieu en veiligheid staan voor ons hoog in het vaandel en dit zult u ook merken wanneer wij voor u aan de slag gaan.

  Wij helpen u graag

   

  Kies voor een uitstekende gevelrenovatie en goed onderhoud tegen een betaalbare prijs en maak gebruik van de diensten van Spierings Spuitwerken. Wij zijn u graag van dienst. Wilt u een offerte ontvangen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden betreft renovatie en onderhoud? Bel naar 06 – 16 96 21 69 of mail naar info@spieringsspuitwerken.nl.